Cazare

Casa noastra este situata pe malul lacului Colibita (judetul Bistrita-Nasaud) la poalele muntilor Calimani si Bargau. La mansarda avem 3 camere pentru turisti cu o capacitate de cazare de 6 persoane.

Paturile pot fi aranjate atat in mod twin (separat) cat si in mod matrimonial (pat dublu). Saltele si asternuturile, pernele si prosoapele au fost special alese pentru a va oferi cele mai bune conditii de cazare posibile. 

Pensiune completa

Micul dejun, bogat si variat, se serveste sub forma de bufet suedez, masa de pranz - servita in timpul activitatilor de agrement - consta dintr-un picnic cu produse organice, proaspete, procurate de la localnicii din zona, iar la intoarcere acasa, bucatarul nostru va astepata cu o delicioasa cina pregatita dupa adevarate retete ardelenesti. Un pahar de visinata sau afinata pentru doamne si o palinca ardeleneasca pentru domni sunt obligatorii inaintea aperitivelor traditionale iar apoi facultative pe durata servirii ciorbei si a felului principal. Un desert delicios si un vin din cele mai bune podgorii ardelenesti vin sa incheie aceasta minunata experienta gastronomica.